Megrendelését e-mailben vagy telefonon tudjuk rögzíteni.

Szállítási határidő:
A megrendelt termék a rendelésleadást követően 24-48-órán belül postázásra kerül, amennyiben raktárkészleten van. Ha nem elérhető raktárkészletünkről, akkor egyik munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a további lehetőségekkel.

A megrendelés elindításához feltétlenül szükséges:
Szállítási cím, (postai cím )       
Amennyiben különbözik a számlázási cím akkor azt is.
Elérhetőség (otthoni, vagy mobiltelefonszám)
Email cím (ide visszaigazolást küldünk)

Ha nem kapna visszaigazolást a rendeléséről 2 munkanapon belül, kérünk, keresse minket
E-mailben :vagy telefonon (06 1 4002393).

Postai utánvételi szállítás feltételei

Budapestre és vidékre egységesen 1.900 Ft a szállítás díja, ha a csomag tartalma nem haladja meg a 30kg-ot és értéke 50.000Ft alatt van. Bármelyik tétel átlépése miatt egyedi ár lesz érvényes, amit telefonon előzetesen egyeztetni kell. A teljes fizetendő ár tartalmazza az alkatrész árát és az utánvételi költséget is, amit a postásnak kell fizetni. Amennyiben a postás nem találja Önt otthon a kézbesítés időpontjában, a csomagról értesítést hagy, amit az értesítőn megjelölt postahivatalban tud átvenni. Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

Árainkról

Az új alkatrészek minden esetben bruttó árakon vannak feltüntetve. A bontott alkatrészek minden esetben nettó árakon vannak feltüntetve. A bontott alkatrészek árai a beszerzéstől függően változhatnak, adott terméken belül is. Telefonon egyeztessen az árak, felöl az eladóval, mivel az árváltoztatás jogát a cég fenntartja.

Nem szállítható termékek:

Az áru átvételének szabálya:
Még a postás jelenlétében nyissa ki a csomagot és csak abban az esetben vegye át amennyiben a rendelt termékek maradéktalanul és hibátlan állapotban megtalálhatók benne. Amennyiben sérült termék van a csomagban, kérje azonnal a kárfelvételi jegyzőkönyvet és ne vegye át azt!

Szavatosság és jótállás:
Az általunk forgalmazott új termékekre a gyártó által meghatározott jótállás érvényes. A bontott termékekre 2 hét megbontás nélküli beszerelési garanciát vállalunk. A garanciát csak az üzletben személyesen tudják érvényesíteni.

A garancia nem terjed ki a gyári Ford elektromos alkatrészekre! Az esetleges dupla szerelési költségekhez nem járulunk hozzá!

Áru visszavételi feltételek:
Árut csak sértetlen csomagolásban, újra eladható állapotban tudunk visszavenni, csak személyesen. A jóváíráshoz elengedhetetlenül szükséges az adott cikkhez tartozó számla, vagy annak másolata. Árut csak 8 naptári napon belül áll módunkban visszavenni.

Telefonos ügyfélszolgálatunk:
Hívható: Hétfőtől Péntekig 9:00-tól 17:00-ig, a (06-1)-400-2393